Lehetőséged van 14 naptári napon belül a termék visszaküldésére. Kizárólag nem használt terméket áll módunkban cserélni, vagy visszavenni.

Visszaküldés:

Áruvisszaküldésnél kérjük, gondosan csomagold be a terméket, helyezd a csomagba az elállási nyilatkozatot, amin feltünteted a számlaszámot, amire a visszatérítést kéred.

Keresd fel bármelyik FOXPOST automatát. ITT tudod megnézni a hozzád közeli automaták listáját.
Az érintőképernyőn válaszd ki a „Visszaküldés” opciót. Írd be egyedi nyitókódodat, amellyel a terméket eredetileg átvetted. Az ezután kinyíló rekeszbe tedd vissza a csomagot, aztán csukd be az automata ajtaját. Részedről ennyi – a többiről mi gondoskodunk!

Fontos: Az ingyenes visszaküldést az átvételtől számított 14 napon belül tudod igénybe venni! 

A meg nem érkezett csomagokért felelősséget nem vállalunk. A termék(ek) visszaküldése csak Foxpost automatóból – automatába küldéssel lehetséges. 
Utánvétes csomagot nem áll módunkban átvenni. 

Amint a visszáru megérkezik, a termék(ek)et megvizsgáljuk, hogy ugyanolyan állapotban van(nak)-e, mint kiszállításkor, és amennyiben a termék megfelel a kritériumoknak, megkezdjük a visszaküldés feldolgozását, illetve az elállási nyilatkozatra felírt számlaszámra visszautaljuk az összeget 14 napon belül.

További információkért, vagy segítségért írj nekünk az info@fithorizon.eu e-mail címre.